- Complexul turistic ROMANTIK *** din Balauseri se afla la intersectia drumurilor Targu Mures - Brasov si Sovata - Tarnaveni, pe valea Tarnavei Mici. Podgoria Tarnavei Mici este cea mai mare din Transilvania, aflandu-se in interiorul zonei format din localitatile Tarnaveni - Blaj - Sighisoara - Aiud - Ciumbrud - Ganesti - Idrifaia - Balauseri - Calimanesti.

- Complexul se afla in vecinatatea unei plantatii de vita-de-vie din comuna Balauseri, acestea fiind o marturie a traditiei specifice viticulturii si vinificatiei indelungate din aceasta zona. Scopurile principale al complexul turistic ROMANTIK *** este promovarea obiceiurilor si traditiilor locale. Din aceasta cauza intretine si ingrijeste o plantatie de vita-de-vie proprie iar vinurile provenite de aici au fost medaliate la concursuri nationale si internationale de vinuri.

- Complexul turistic ROMANTIK *** va sta la dispozitie NON-STOP cu 27 de camere, avand o capacitate totala de 70 locuri. Va oferim servicii de cazare in teri tipuri de camere: simpla, dubla si tripla. Acestea sunt dotate cu mobila moderna, cu televizor, baie proprie si internet wirelless.

- Va asteptam in restaurantul nostru de 70 locuri zilnic, intre orele 07.00 - 24.00. Receptia complexului sta la dispozitia clientilor nostri NON-STOP. Sala de evenimente ocazionala ofera momente de neuitat pentru 166 persoane. La solicitarea clientilor nostrii avem posibilitatea de a le pune la dispozitie spre inchiriere o sala de sedinta cu o capacitate de 50 persoane.

- Pentru siguranta clientilor nostri complexul turistic si parcarea unitatii sunt dotate cu sistem de supraveghere video.